dimecres, 20 de març del 2013

EL 65% DELS NENS D'ENTRE 8 I 12 ANYS TÉ MÒBIL



Font: Europa Press
Data de publicació: 28/06/2012
img item





El 65% dels nens espanyols d’entre 8 i 12 anys ja disposa de mòbil i més d’un 30% de menors de 13 anys tenen un smartphone. L’ús dels dispositius mòbils ha augmentat significativament en els últims anys i cada vegada nens i adolescents comencen a fer-ne ús abans.
Els hàbits de consum dels menors amb aquests nous dispositius reforcen el concepte de nativitat digital: tots aquells nascuts durant els anys 80 i 90 que han experimentat tot el procés de canvi de la tecnologia i que empren amb facilitat tot tipus de dispositius mòbils.

Segons l’estudi realitzat per Inteco i Orange, el 40% dels nens joves espanyols entre 8 i 18 anys accedeixen a Internet des del seu mòbil. A més a més, l’estudi reflecteix que ja hi comença a haver una segmentació de dispositius per edats: els joves prefereixen els smartphones, mentre que els nens es decanten per les tauletes.

El 77% del menors americans utilitzen la tauleta per jugar i el 64% fan servir aplicacions de xarxes socials. Aquets percentatges, segons l’estudi, ajuden a perfilar els nous contextos socials i culturals propiciats per les noves tecnologies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada